Reparatie Kef PSW 2500

Deze Kef PSW 2500 is een topmodel uit de serie PSW subwoofers van Kef. Kenmerkend is zijn royale ovale kast en de grote luidspreker in downfire positie.

Deze subwoofer is daardoor een genot in de huiskamer of klein zaal. De versterker is gebaseerd op de PSW2010 en heeft dus een traditionele transistorversterker. Dit staat garant voor een warm geluid. Het nadeel echter van deze versterker is dat de warmte die wordt ontwikkeld in de kast, niet wordt afgevoerd. Evenals de anderen in deze serie laat de Kef PSW 2500 het vrij snel afweten en is repratie noodzakelijk. De subwoofer niet meer gebruiken is een optie, maar revisie is lonend!

Kef PSW 2500 problemen

Het is goed mogelijk dat uw Kef PSW 2500 een van de volgende problemen vertoont:

  • de subwoofer werkt onregelmatig wel en niet
  • de subwoofer bromt of de subwoofer ratelt
  • de subwoofer doet niets ondanks het groene lampje
  • de subwoofer geeft soms spontaan een knal

Kef PSW 2500 repareren

Het repareren van een defecte PSW 2500 is goed mogelijk. Voor de bovengenoemde problemen hebben wij verschillende oplossingen. Na revisie door ons gaat uw subwoofer langer mee en geniet u weer van de klank zoals hij nieuw was.

Meer weten?

Heeft u een defecte Kef PSW 2500 en wilt u deze laten repareren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave op bekijk onze tarieven. Wij beantwoorden onze e-mail doorgaans binnen 24 uur. Bellen kan ook, maar wij maken geen gebruik van voice mail.