Subwoofers

Wij repareren diverse merken subwoofers. Iedere subwoofers vereist zijn eigen aanpak en elke reparatie is maatwerk. De volgende merken zijn bij ons bekend:

KEF

Het subwoofermerk KEF staat bekend om zijn warme en diepe klanken en is dan ook erg populair onder muziekliefhebbers. Veelvoorkomende problemen zijn o.a. een permanente brom en oververhitting van de voeding.
Lees meer over KEF Subwoofers.

Celestion

Celestion maakt professionele gitaar speakers en subwoofers. Het Engelse merk, dat als sinds het begin van de 19e eeuw versterkers maakt, staat bekend om zijn karakteristieke basgeluid. Lees verder over Celestion subwoofers.

canton-lautsprecher-logoCanton is het Duitse merk met een dito degelijkheid en soms een sprankje Scandinavisch. De sub klinken dan ook subliem. en de techniek is veelal erg goed. Canton luidsprekers

Harman/Kardon, JBL en Infinity, allemaal merken van Harman. De subwoofers van deze merken hebben zowel traditionele als digitale eindversterkers. Vooral op het gebied van surround techniek voor de huiskamer is Harman actief. Lees meer over Harman/Kardon.