Klantreacties

Lees wat anderen van onze dienstverlening vinden of laat zelf een reactie achter door op de knop hieronder te drukken!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Electronicare
Average rating:  
 69 reviews
by Menno Breedveld on Electronicare
KEF PSW 2500 reparatie

Ik heb in 2012 mijn kapotte Kef PSW 2500 laten repareren (het bekende brom probleem) hier en hij doet het nog altijd als een tierelier. Dit is dus het beste adres voor je subwoofer reparatie.

by Gert-jan Zopfi on Electronicare
Mirage MM8

Subwoofer was ermee gestopt.
Is weer als nieuw gemaakt.
Top service.
Bedankt

by Harry on Electronicare
KEF PSW 2010 als nieuw

Uitstekende service en begeleiding. Duidelijke instructie voor opsturen. Glasheldere offerte. Prima prijs. Snelle afwikkeling. En dan...als nieuw. Klinkt weer als vanouds. Hartelijk dank. Top

by Gert-jan Zopfi on Electronicare
Mirage MM8

Bedankt!
Subwoofer mirage MM8 was ermee stopt.
Is super gemaakt is weer als nieuw.
Top service

by Stephan sikkema on Electronicare
Klipsch R-112sw subwoofer

Mijn subwoofer had een internationaal bekend probleem met ploppen en knallen en wegvallen volume.
De enige bekende optie was een nieuwe ingebouwde versterker bestellen, totdat ik deze site tegen kwam. Met plezier daar mijn subwoofer onder handen genomen. Hij gaf aan dat dit de eerste Klipsch was die hij binnen kreeg maar wilde er graag aan beginnen. Na een aantal dagen kreeg ik netjes een reactie dat reparatie gelukkig mogelijk was. Er zijn direct een aantal aanpassingen gedaan om oververhitting te voorkomen. En dat allemaal voor een fractie van de prijs die de fabrikant zou rekenen. De subwoofer laat thuis de kopjes weer trillen en lijkt beter dan ooit!

Bedankt!

by Erwin - Mariakerke bij Gent (BE) on Electronicare
KEF PSW2500

Mijn PSW2500 is weer springlevend.  Op een paar dagen is mijn subwoofer weer als nieuw gemaakt. Vooraf een keurige offerte met verschillende opties welke kosten kunnen worden gedaan. Ik ben gegaan voor de full option reparatie. En met succes. Mijn woning klinkt terug als een cathedraal. Bedankt! Sterk aan te bevelen.

by Peter Kanters on Electronicare
Harman Kardon ts-11

Mijn ts-11 sub had ook de bekende brommen en ploppen. Contact opgenomen met Electronicare, sub afgegeven en hij heeft hem perfect kunnen repareren.
Netjes een prijsopgave gehad van te voren en eerlijke prijzen. Ook netjes een overzicht gehad van de vervangen onderdelen. Dick is een hele hartelijke vakman met een hoop kennis van zaken. Beveel hem van harte aan.

by Gijsbert Zeestraten on Electronicare
Zeer goed advies

Mijn KEF PSW-2010 is weer naar volle tevredenheid gerepareerd. Het geluid is weer mooi strak en helder! Nog hartelijk dank voor de perfecte service, top!

by Jan Jozef on Electronicare
Zeer goed advies en service

Ook mijn KEF PSW-2010 Sub had te kampen met de bekende ratel. Het is niet naast de deur en het duurt even, maar u krijgt professioneel advies en biedt meerdere keuzes voor reparatie zodat er altijd een passende oplossing is. Inmiddels werkt alles weer perfect en klinkt er een mooi en vol geluid in mijn huiskamer en heeft de Sub ook nog eens een upgrade gehad zodat hij minder stroom verbruikt. Bedankt voor de prettige samenwerking en top gerepareerd!

by Jan on Electronicare
KEF PSW2500

Dick heeft mijn KEF PSW2500 weer, meer dan, als nieuw gemaakt.
Met de nieuwe aanpassingen is hij weer klaar voor de toekomst en door de nieuwe ingebouwde standby killer ook nog eens energiezuinig geworden:-)
De Explosies kunnen we eindelijk weer voelen.
Bedank!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»