Klantreacties

Lees wat anderen van onze dienstverlening vinden of laat zelf een reactie achter door op de knop hieronder te drukken!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 63 reviews
by Peter Kanters on Electronicare
Harman Kardon ts-11

Mijn ts-11 sub had ook de bekende brommen en ploppen. Contact opgenomen met Electronicare, sub afgegeven en hij heeft hem perfect kunnen repareren.Netjes een prijsopgave gehad van te voren en eerlijke prijzen. Ook netjes een overzicht gehad van de vervangen onderdelen. Dick is een hele hartelijke vakman met een hoop kennis van zaken. Beveel hem van harte aan.

by Gijsbert Zeestraten on Electronicare
Zeer goed advies

Mijn KEF PSW-2010 is weer naar volle tevredenheid gerepareerd. Het geluid is weer mooi strak en helder! Nog hartelijk dank voor de perfecte service, top!

by Jan Jozef on Electronicare
Zeer goed advies en service

Ook mijn KEF PSW-2010 Sub had te kampen met de bekende ratel. Het is niet naast de deur en het duurt even, maar u krijgt professioneel advies en biedt meerdere keuzes voor reparatie zodat er altijd een passende oplossing is. Inmiddels werkt alles weer perfect en klinkt er een mooi en vol geluid in mijn huiskamer en heeft de Sub ook nog eens een upgrade gehad zodat hij minder stroom verbruikt. Bedankt voor de prettige samenwerking en top gerepareerd!

by Jan on Electronicare
KEF PSW2500

Dick heeft mijn KEF PSW2500 weer, meer dan, als nieuw gemaakt.Met de nieuwe aanpassingen is hij weer klaar voor de toekomst en door de nieuwe ingebouwde standby killer ook nog eens energiezuinig geworden:-)De Explosies kunnen we eindelijk weer voelen.Bedank!

by Jurgen on Electronicare
KEF reparatie

M'n subwoofer deed het niet meer. Is gerepareerd en ge-update.Ik ben er super blij mee.Leuk dat er nog van deze vakmensen bestaan.bedankt!!!

by Arnoud de Kruijf on Electronicare
HK TS 11 weer top

Mijn Harman Kardon TS 11 sub is gerepareerd en hij werkt weer top.En met garantie en technische verbeteringen!bedankt,Arnoud

by Guus Nijssen on Electronicare
Subwoofer Harman Cardon

Geniet weer van mijn home cinema set nu de subwoofer doet wat hij moet doen.Hartelijk dank!!!

by Geertjan on Electronicare
Hernieuwd geluid !

Na het "instorten" van mijn HK subwoofer is hij hier weer tot leven gebracht. Veel onderdelen moesten vervangen worden. Maar inmiddels klinkt de hij weer als nieuw!! Topjob!!

by Rinze Postma on Electronicare
Harman Kardon

Heb m'n subwoofer weer in gebruik en het klinkt weer als van ouds. Bedankt!

by Ilja on Electronicare
Harman Kardon HS250

Eerst vorig jaar het "Home Cinema System" laten repareren en nu de subwoofer van de HS250. Alles speelt weer (en nog steeds) als een zonnetje! Een man met gouden handjes. Dat alles ook nog voor een goede eerlijke prijs en snel! Kan ik iedereen aanbevelen!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»