Klantreacties

Lees wat anderen van onze dienstverlening vinden of laat zelf een reactie achter door op de knop hieronder te drukken!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 60 reviews
by Jan on Electronicare
KEF PSW2500

Dick heeft mijn KEF PSW2500 weer, meer dan, als nieuw gemaakt.Met de nieuwe aanpassingen is hij weer klaar voor de toekomst en door de nieuwe ingebouwde standby killer ook nog eens energiezuinig geworden:-)De Explosies kunnen we eindelijk weer voelen.Bedank!

by Jurgen on Electronicare
KEF reparatie

Mn subwoofer deed het niet meer.Dick heeft hem gerepareerd en ge-update.Ik ben er super blij mee.Leuk dat er nog van deze vakmensen bestaan.bedankt!!!

by Arnoud de Kruijf on Electronicare
HK TS 11 weer top

Dick heeft mijn Harman Kardon TS 11 sub gerepareerd en hij werkt weer top.En met garantie en technische verbeteringen!bedankt,Arnoud

by Guus Nijssen on Electronicare
Subwoofer Harman Cardon

Geniet weer van mijn home cinema set nu de subwoofer doet wat hij moet doen.Dick hartelijk dank!!!

by Geertjan on Electronicare
Hernieuwd geluid !

Na het "instorten" van mijn HK subwoofer heeft Dick hem weer tot leven gebracht. Nagenoeg alle onderdelen moesten vervangen worden. Maar inmiddels klinkt de hij weer als nieuw!! Topjob!!

by Rinze Postma on Electronicare
Harman Kardon

Heb m'n subwoofer weer in gebruik en het klinkt weer als van ouds. Dick bedankt!

by Ilja on Electronicare
Harman Kardon HS250

Eerst vorig jaar het "Home Cinema System" laten repareren en nu de subwoofer van de HS250. Alles speelt weer (en nog steeds) als een zonnetje! Dick van Electronicare heeft gouden handjes. Dat alles ook nog voor een goede eerlijke prijs en snel! Kan ik iedereen aanbevelen!

by Dekker on Electronicare
Kef sub

Dick!!! Bedankt!!!Of de reus weer mijn huis in komt lopen.Kippenvel als de muziek weer aan staat.Helemaal blij!!!

by Ton van Leeuwen on Electronicare
Harman Kardon Hkts-11

Al enige tijd liet de subwoofer het regelmatig afweten. Het laatste halfjaar deed hij helemaal niets meer. Na wat Googelend op zoek naar een vervangende subwoofer kwam ik terecht bij Electronicare. Met Dick een afspraak gemaakt om mijn subwoofer na te kijken.Gelukkig kon hij voor een prikkie gerepareerd worden. Nu geniet ik weer van geluid en muziek zoals het hoort.Bedankt Dick.

by EDWARD on Electronicare
Subwoofer Harman Kardon TS 7/230

Mijn Harman Kardon subwoofer had helaas de geest gegeven. Gelukkig was dit voor Dick een bekend probleem. Naast reparatie van defecte onderdelen, zijn er ook diverse modificaties uitgevoerd om de subwoofer niet alleen goed werkend op te leveren, maar ook levensduur verlengend. Leuk om te zien hoe iemand die liefde heeft voor het vak, op deze wijze met je favoriete apparatuur aan de gang is. Super!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»