Garantie

Wij geven op 3 maanden garantie op onze reparaties. Ondanks onze zorgvuldige aanpak wil het wel eens voorkomen dat de subwoofer anders reageert op de reparatie dan verwacht. In de praktijk is de termijn van drie maanden ruim voldoende gebleken om de subwoofer uitgebreid te testen. Goed om te weten: tot nu toe werd er slechts in 0,5% van de reparaties gebruik gemaakt van de garantie.

Verlengde garantie

U kunt een verlengde garantie tot een jaar met ons afsluiten. De verlengde garantie kost u slechts €25,00. Hiermee kunt u zorgeloos genieten van de uitgevoerde reparatie. Mocht binnen een jaar uw subwoofer toch problemen vertonen, onderzoeken wij deze gratis. Is het defect gerelateerd aan de reparatie dan zorgen wij dat uw subwoofer weer gerepareerd wordt!

Uitzonderingen

In sommige situaties kunnen wij geen garantie geven. Wanneer een reparatie, ondanks negatief advies van ons, toch is uitgevoerd is garantie slechts beperkt mogelijk.

Wat valt onder de garantie?

De gehele reparatie zoals beschreven op de garantieverklaring inclusief de onderdelen. Nieuwe of niet gerepareerde fouten alsmede de transportkosten vallen niet onder garantie.

Download hier de volledige garantiebepaling.