Transportservice

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw subwoofer bij ons te krijgen.

  1. Subwoofer langs brengen
  2. Subwoofer zelf opsturen met een bezorgdienst
  3. Ruiltransport service. (alleen voor Kef PSW 2000 2010 en 2500)
  4. De klaar-terwijl-u-wacht service . (alleen voor Kef PSW 2000 2010 en 2500)

Subwoofer langs brengen

U kunt uw subwoofer langs brengen. Neem van tevoren wel even contact op voor onze gegevens en een afspraak. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat!

Hier is uw reparatiebon ter voorbereiding op een snelle verwerking.

Uw subwoofer zelf opsturen

U kunt zelf uw versterker opsturen met een bezorgdienst naar uw keuze. Denk bijvoorbeeld aan POSTNL.NL of DHLFORYOU.NL Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor een degelijke verpakking. Wanneer een versterker ons bereikt in beschadigde toestand kunnen wij hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Kies hieronder de uitbouw- en verzendinstructie voor uw merk subwoofer.

Voor de Kef PSW2000 serie hebben we een kort filmpje van het demonteren van de versterker.

Hier is uw reparatiebon ter voorbereiding op een snelle verwerking.

De ruiltransport service

U kunt contact met ons opnemen voor deze service. Wij hebben het merk, type en productie datum nodig van uw subwoofer. Wij sturen u een gereviseerde versterker op en u stuurt uw versterker terug met dezelfde verpakking en het retourlabel. Deze service kost €10,00 extra naast de revisie-kosten en de transportkosten van 2 x €8,05. Vanzelfsprekend dient uw versterker van gelijkwaardige  kwaliteit te zijn als de u toegestuurde. Dit wordt door ons gerapporteerd na ontvangst van uw exemplaar.

De klaar-terwijl-u-wacht service

In sommige situaties kunt u wachten op reparatie. Dit gebeurt uitsluitend op afspraak via mail. Informeer ernaar ruim voordat u langs kunt komen. Vooralsnog hebben we deze service allen voor de aangegeven modellen van Kef. Deze service kost u slechts €10,00 extra.

 

Terugsturen door Electronicare

Uw gerepareerde versterker verdient extra zorg als hij wordt teruggestuurd. Daarom sturen wij uw subwoofer terug middels een verzekerde verzending. De kosten voor u hiervan bedragen €8,60.

Subwoofer ophalen

Wanneer uw subwoofer gerepareerd is laten wij u dit weten en maken wij een afspraak wanneer u de subwoofer kunt ophalen.